Tuorein sisältö


V2.fi tietoa

Viihdeportaali V2.fi on elokuussa 2007 julkaistu suomalainen verkkopalvelu viihteen ja pelaamisen maailmaan. V2.fi tarjoaa sisältöä ajankohtaisista uutuuksista musiikin, elokuvien, viihdelaitteiden ja pelien saralla.

V2.fi-palvelua tuottaa media-alan monitoimiyritys Alasin Media Oy.

Rekisteröityminen on ilmaista.


V2.fi Facebookissa
V2.fi Youtubessa
V2.fi Twitterissä
V2.fi Instagramissa

Käyttäjätietoa

Sivustolla vierailee kuukausittain noin 150 000 eri kävijää. Käytämme Google Analytics- sekä Clicky-kävijämittaustekniikoita.


Testilaitteet ja advertoriaalit / Test samples and advertorials

Emme julkaise advertoriaaleja tai maksettuja artikkeleita. Älä tuhlaa aikaamme kysymällä.
Palautamme testituotteet ainoastaan jos ne noudetaan lähettäjän kustannuksella.

We do not publish advertorials or paid articles. Please do not waste our time by asking.
We will only return test samples that are collected at the sender's expense.


RSS-syötteet

Sivuston uutisia ja artikkeleita voi seurata seuraavista RSS-syötteistä:

Pelit Viihde

Käyttäjätunnusohjeet

Rekisteröidyttyäsi voit kirjoittaa keskustelualueelle omalla tunnuksellasi

Jokaisella käyttäjällä voi olla käytössään yksi käyttäjätunnus, jolla voi osallistua keskusteluihin. Jos käyttäjän havaitaan tehneen useita tunnuksia keskusteluiden häiritsemiseen, nämä tunnukset poistetaan ja käyttäjälle annetaan porttikielto keskustelualueille.

Jos käyttäjän huomataan kiertävän porttikieltoa uudella tunnuksella, poistetaan myös tämä tunnus. Samalla kirjoittaminen käyttäjän ip-osoitteesta estetään pysyvästi.


Netiketti

Keskustelualueilla edellytetään hyvää nettikäytöstä. Se tarkoittaa mm. seuraavaa:

 1. Kirjoita aihe tai kysymys oikealle alueelle
 2. Kirjoita aiheen otsikko aihetta kuvaavaksi
 3. Käytä isoja alkukirjaimia ja välimerkkejä, jotta tekstisi on ymmärrettävää
 4. Älä kiroile tai HUUDA CAPS LOCKILLA
 5. Älä vastaa muiden pelleilyviesteihin
 6. Älä herjaa/loukkaa toisia käyttäjiä
 7. Älä käytä liikaa hymiöitä
 8. Älä nosta vanhoja aiheita ylös ihan turhaan
 9. Älä lisäile vain yhden sanan sisältäviä viestejä. On parempi jättää kirjoittamatta kokonaan, jos ei keksi enempää sanottavaa.
 10. Lainaa toisten viesteistä ainoastaan se osa johon olet vastaamassa. Pitkän viestin lainaaminen pelkällä "joo" vastauksella ei ole suotavaa. Tämä pätee myös tyhjien lainausten tekemiseen.
 11. Vältä suurien kuvien liittämistä suoraan viestiisi. Isot kuvat voit joko linkittää tekstilinkkinä, tai käyttää linkitykseen pienempää esikatselukuvaa.
 12. Keskustelualue ei ole chatti. Älä siis hermostu, jos et saa vastausta viestiisi muutaman minuutin sisällä sen lähettämisestä.

Puheenaiheet

Ylläpito voi valita keskustelualueen puheenaiheet. Aiempien kokemusten perusteella seuraavista aiheista keskustelua ei suositella tai se voidaan estää kokonaan:

 1. Pelien, musiikin, elokuvien, tv-sarjojen ja ohjelmistojen kopiointi tai kopioiden levittäminen
 2. Pelikonsolien MOD-piirit, pelien "varmuuskopiointi" ja emulaattorit
 3. Rasismi, rotuennakkoluulot ja kiihotus kansanryhmiä vastaan
 4. Juutalaisten kansanmurha ja kansallissosialismi ym. poliittiset ääriliikkeet
 5. Halventavat kommentit uskonnoista, sukupuolisista vähemmistöistä ym.
 6. Pornografia ja muu aikuisviihde
 7. Mainostuslinkit, napsautuksia keräävät linkit
 8. Virusten tai muiden haittaohjelmien levittäminen

Moderaattorit

Keskustelualueen laatua valvovat moderaattorit, jotka voivat lukita ja poistaa aiheita, muokata kirjoituksia tai sulkea kirjoittajan tilapäisesti palvelusta. Moderaattorit ovat palkatonta työtä tekeviä yksityishenkilöitä, eivätkä heidän mielipiteensä edusta palvelun ylläpidon kantoja.

Ylläpito valitsee moderaattorit oman harkintansa mukaan.


V2.fi Käyttöehdot

Päivitetty 5.4. 2007

V2.fi on Alasin Media Oy:n (jäljempänä Ylläpitäjä) omistama, hallinnoima ja ylläpitämä maksuton viihdepalvelu.

V2.fi:n (jäljempänä Palvelu) käyttäjäksi voi rekisteröityä yksityishenkilö tai yhteisö/yritys (jäljempänä Käyttäjä), joka sitoutuu noudattamaan Palvelun käyttöehtoja. Käyttäjä sitoutuu noudattamaan em. ehtoja klikkaamalla tietokoneen hiirellä "Hyväksyn" -valikkoa. Käyttäjä voi milloin tahansa lopettaa Palvelun käytön ja luopua siitä veloituksetta.

Palvelu mahdollistaa sen Käyttäjille mahdollisuuden keskustella ja ja kommentoida uutisia Palvelun keskustelualueen kautta. Ylläpitäjä ei laskuta Käyttäjää palvelun käyttämisestä.

Käyttäjä vastaa itse kaikista Palvelun käyttöön tarvittavista laitteista ja ohjelmista, kuten tietokoneesta ja modeemista sekä internet-liittymästä ja niiden kustannuksista, kuten liittymis-, ylläpito- ja yhteysmaksuista ja vastaavista.

SISÄLTÖ JA KÄYTTÄJÄN VASTUU

Käyttäjä käyttää Palvelua omalla vastuullaan. Ylläpitäjä on vastuussa vain Palvelussa julkaistun toimitetun sisällön lainmukaisuudesta ja oikeellisuudesta. Käyttäjä on yksin vastuussa lähettämiensä viestien sisällöstä. Käyttäjän tulee tutustua huolellisesti Palvelun käyttöohjeisiin ja -ehtoihin ja noudattaa niitä.

Ylläpitäjä voi omalla päätöksellään ja ilman eri ilmoitusta poistaa Palvelusta Käyttäjän lähettämiä viestejä, jotka se katsoo sopimattomaksi Palveluun.

Palvelussa ei saa levittää lain tai hyvien tapojen vastaista aineistoa. Palvelua ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksin tai markkinointiin, lukuun ottamatta yksittäisten Käyttäjien välistä ei-ammattimaista kaupankäyntiä sille varatulla alueella, ilman Ylläpitäjän kanssa tehtyä erillistä kirjallista sopimusta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua lakien, asetusten, viranomaismääräysten ja hyvän tavan mukaisesti. Mikäli Käyttäjä rikkoo tämän sopimuskohdan määräyksiä, hänet voidaan jäljittää ja saattaa vastuuseen. Käyttäjästä järjestelmään tallennettuja tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille tutkimuksia varten heidän erillisestä pyynnöstään.

Palvelun käyttöön liittyy Käyttäjän käyttötunnus ja salasana, jotka Käyttäjän tulee säilyttää huolellisesti. Käyttäjä vastaa itse oman järjestelmänsä suojaamisesta. Alasin Media Oy ei takaa Palvelun täydellistä tietoturvallisuutta, sillä tietoturvallisuuden toteutumiseen vaikuttaa olennaisesti Käyttäjän oma järjestelmäsuojaus ja huolellisuus. Palvelua ei voida avata uudelleen, mikäli Käyttäjä hävittää salasanan ja/tai käyttäjätunnuksen.

PALVELUN YLLÄPITO JA MUUTOKSET

Ylläpitäjällä on oikeus milloin tahansa lopettaa Palvelu ja sen ylläpito, muuttaa sen sisältöä tai rajoittaa Käyttäjien lukumäärää Palvelussa. Samoin sillä on oikeus tarvittaessa muuttaa Käyttäjän käyttäjätunnusta tai salasanaa ilmoittamalla tästä Käyttäjälle sähköpostilla etukäteen viimeistään viikkoa ennen muutosta.

Palvelu on Käyttäjälle em. tavoin veloitukseton, joten Käyttäjälle tai kolmansille osapuolille ei korvata miltään osin Palvelusta, sen toiminnasta, käyttökatkoksista, virheistä, muuttamisesta, lopettamisesta tai vastaavista mahdollisesti aiheutuvia välittömiä tai välillisiä kustannuksia tai menetyksiä.

KÄYTTÖEHTOJEN MUUTOKSET

Ylläpitäjällä on oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja ilmoittamalla muutoksesta viikkoa ennen sen voimaantuloa Käyttäjän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Lain, asetuksen tai viranomaismääräyksen muutos vaikuttaa ehtoihin välittömästi muutoksenvoimaantulosta lukien ilman eri ilmoitusta.

TEKIJÄNOIKEUDET

Copyright Alasin Media Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

V2.fi-kokonaisuus ja sen eri osat, ulkonäkö ja toimitettu sisältö on suojattu tekijänoikeuslailla. Palvelun ja / tai sen palvelimen tietojen ja / tai em. aineiston osittainenkin kopiointi, poislukien kolmansien osapuolien materiaali, kuten tiedostot, julkaiseminen ja edelleen levittäminen tai vastaava on tekotavasta riippumatta kielletty.

V2.fi on Alasin Media Oy:n rekisteröimä tavaramerkki.


MUUT EHDOT

Mikäli käyttäjä rikkoo näiden käyttöehtojen määräyksiä, Ylläpitäjällä on oikeus sulkea Käyttäjä pois Palvelusta ja evätä Käyttäjän uudelleen rekisteröityminen Palveluun.


Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Alasin Media Oy
Verstaankatu 5B
33100 Tampere

Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö
Mikko Heinonen
Alasin Media Oy
Verstaankatu 5B
33100 Tampere
+358-50-5580976
etunimi.sukunimi@alasinmedia.fi

Rekisterin nimi
V2.fi:n käyttäjärekisteri.

Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisterin tietoja käytetään tunnistamaan palvelun käyttäjä ja aktivoimaan hänen hankkimansa lisäpalvelut. Käyttäjä voi itse valita, mitä tietoja hänestä sivustossa esitetään käyttäjätunnuksen lisäksi.

Rekisterin tietosisältö

Pakolliset tiedot
Käyttäjätunnus
Salasana

Vapaaehtoiset tiedot
Käyttäjän etunimi
Käyttäjän sukunimi
Sukupuoli
Matkapuhelinnumero
Katuosoite
Postinumero
Asuinpaikka
Syntymäaika

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteröitymislomake osoitteessa http://www.v2.fi/rekisterointi/.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, ellei laki tai viranomainen muuta määrää.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisteritiedot sijaitsevat Alasin Media Oy:n hallinnoimalla palvelimella sekä siitä tehdyssä varmuuskopiossa. Pääsy tietoihin on suojattu usealla eri salasanalla. Käyttäjien salasanatiedot on tallennettu salatussa muodossa.

Palvelimeen liittyvistä teknisistä syistä tietoja voidaan siirtää EU-maan ja EU:n ulkopuolisen maan välillä konekielisessä muodossa.


 

V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova