Tuorein sisältö

V2.fi pelasi: Call of Duty: Modern Warfare III Season 3 (PC)

Toimitus

06.06.2024 klo 15.15 | Luettu: 793 kertaa | Teksti: Toimitus

RÄPPÄRIN TÄHDITTÄMÄ KAUSI
Call of Dutyn kolmas kausi saapui päätökseen ja nyt on aika katsastaa, mitä kaudella oli pelaajille tarjottavaa. Samaan aikaan kun Modern Warfare III, Warzone ja Warzone Mobile pyörivät täyttä häkää, hemmotellaan pelaajia jo tiedolla tulevasta Call of Duty: Black Ops 6:sta. Vielä ei kannata kuitenkaan lähteä tulevan Black Opsin kelkkaan liiaksi, sillä tulossa on monia kausia ennen uuden pelin pärähtämistä markkinoille.


Kolmas kausi oli ehdottomasti räppärin Snoop Doggin kausi. Artistin hahmo oli lisätty osaksi battle passia, joka oli erittäin järkevää. Vuosien varrella monien pelien kausipassit ovat olleet lähinnä yhdentekevää, jos sisältö ei ole ollut mieluisaa. Usein skinit vilisevät silmissä ja upeimmat ovat myynnissä erikseen kauppapaikkojen kautta. Näkisin jatkossa mieluusti enemmänkin kausipasseja, joita tähdittävät artistit ja muut julkisuuden henkilöt.


Modern Warfare III:n puolelle uusia tai “uusia” karttoja saatiin yhteensä kuusi, joista yksi oli aiemmin nähty nyt remasteroinnin saanut Growhouse. Alun perin kartta nähtiin Vanguardissa, jossa se kulki nimellä Sphere. Lisätyistä kartoista suosikeiksi nousivat Dubaihin sijoittuva 6 Stars ja Mýkonos-alue Kreikassa. Näiden nouseminen suosikeiksi ei yllätä, sillä olen aina pitänyt tiiviistä kaupunkitaistelusta tai rakennuksiin sijoittuvista mittelöistä. Kreikka-kartassa oman säväyksen tuo meressä polskiminen, josta vihollisten saalistaminen on nautinnollista. Muiden taistellessa alueen keskiosassa, voi vihollisten taakse hyökätä helposti meren kautta. 6 Starsin sisätilat taas puolestaan tarjoilevat oivia piilopaikkoja ja suojia, joiden takaa vihollisten päälle hyökkääminen on helppoa.


Moninpelin puolella kauden aikana päästiin kokeilemaan neljää eri pelimuotoa: Capture the Flag, One in the Champer, Minefield ja Escort. Lisäksi kauden aikana nähtiin Arcade-pelitila, jossa taistelukenttä oli varustettu erilaisilla modifioiduilla aseilla ja härpäkkeillä. Nautin todella paljon erilaisista höntsäilyyn painottuvista pelitiloista, sillä välillä pelit menevät itselläkin liian vakavaksi, jolloin on hyvä palauttaa itseään pelaamalla vähemmän vakavasti.

Hieman perinteisempien pelitilojen lisäksi osana 4/20-tapahtumaa nähtiin parkour-kartta Get High, jossa pelaajien oli määrä kiivetä korkealle selättäen erilaisia esteitä. Ensimmäisenä maaliin ehtinyt pelaaja kruunataan voittajaksi. Get High keräsi kauden aikana suurta suosiota ja olisikin hauska, jos vastaava nähtäisiin vakituisena pelitilana. Se toimii hauskana höpsöttelynä kavereiden kanssa, mutta myös alkulämpöjen ottamiseen.Uusista aseista suosikiksi nousi BAL-27, joka avautui battle passin kautta. Pyssyn saamiseksi oli suoritettava kausipassin tasojen avaamisen lisäksi muutamia helppoja ampumistehtäviä. Viimeksi pyssykkä on nähty Advanced Warfaren yhteydessä, joka on muuten mielestäni sarjan yksi parhaista osista! Saapumisen jälkeen BAL-27 nousi nopeasti yhdeksi parhaista rynnäkkökiväreistä sen tarkkuuden ja tehokkuuden ansiosta. Sen tulinopeus on vailla vertaansa, vaikka aluksi käyttö vaatii totuttelua. BAL-27 nousi itelle ykkösrynkyksi.

Liian paljon sisältöä, liian nopeasti


Uutta pelattavaa ja ostettavaa saapui tälläkin kaudella runsaasti, ehkä jopa liiankin runsaasti. Varsinkin pelaajalle, joka ei pysty räiskimään liiaksi ja pysyttelemään kauden sisällön parissa päivittäin tai viikoittain. Esimerkiksi pelitilat vaihtelevat kesken kauden, jolloin pelaajalta vaaditaan aktiivista uutisten seurantaa, jotta tietty kontentti ei mene ohitse. Pelitilojen runsas määrä aiheuttaa hetkellisiä ongelmia myös matsihakuihin, sillä kaikkiin pelitiloihin ei löydy pelaajia. Pari kuukautta kestävät kaudet ovat loppujen lopuksi aika lyhyitä, mutta toisaalta taas HC-pelaajalle uutta sisältöä on lienee riittämiin. Toivoisin itse, että kaudet olisivat pidempiä ja pelitilat pysyisivät kierrossa pidemmän ajan.


Call of Dutyn neljäs kausi alkoi 29. toukokuuta ja jälleen kerran mukaan lisätään rekkalastillinen kontenttia. Kartoista eniten mielenkiintoni herättivät Tokio ja Pariisi, sillä kaupunkialueet kiehtovat todella paljon! Gundam-faneille on puolestaan luvassa ilouutisia, sillä Call of Dutyn ja Mobile Suit Gundamin yhteistyönä mukaan saapuu kolme erilaista Gundam-operaattoria.


Palataan vielä lopuksi Call of Duty: Black Ops 6:n julkistamiseen, joka virallisesti tapahtuu 9. kesäkuuta. Eikä siinä vielä kaikki, sillä BO6 saapuu julkaisupäivänä välittömästi osaksi Xbox Game Passia. Game Passiin saapuminen ei sinänsä ole yllättävää, sillä Microsoft hankki Activisonin omaan talliinsa jo aiemmin. Äskettäin julkaistu Black Ops 6: 'The Truth Lies' -traileri sen sijaan saa sieluni kipinöimään ja odottamaan pelin julkaisua. Tuoreella videolla nähdään tunnettuja maailman johtajia kertomassa omia näkemyksiä. Ääneen pääsevät Margaret Thatcher, Bill Clinton, George H.W. Bush, Colin Powell ja Saddam Hussein. Pelin virallista julkaisupäivää ei vielä tiedetä, eikä myöskään tarkempaa taustatarinaa. Huhujen mukaan BO6 sijoittuisi Persianlahden sotaan.V2.fi | Toimitus
< V2.fi testasi: Turtl... Pelataanpa: Payback ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova