Tuorein sisältöVain otsikot

Cowabunga, hemmot! - tänä syksynä ilmestyvää Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed -peliä esitellään trailerin muodossa

Peliuutinen 16.07.2024 klo 22.00

Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat tekevät paluun pelikentille uuden Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed -pelin muodossa. Outright Gamesin julkaiseman pelin kerrotaan pitävän sisällään tarinavetoista toimintaa, hulvatonta teinilä... Lue lisää

0 kommenttia


Infoa Karjurockin lipunmyynnistä - nämä jo myyty loppuun

Viihdeuutinen 16.07.2024 klo 21.43

Karjurock-festivaali juhlitaan Uudenkaupungin Lokalahdella pe-la 19.-20.7. Pääsylipuista tiedotetaan loppuunmyyty-infoa: Karjurockin lauantain ja kahden päivän Karju VIP -liput on loppuunmyyty. Perjantaille kyseisen lippuluokan tikettejä on vielä ... Lue lisää

0 kommenttia


Sebastian Stan on "käänteinen Toxic Avenger", mutta komedia ei pilkkaa vammaisia: A Different Man -traileri

Viihdeuutinen 16.07.2024 klo 21.15

Ja sitten jotakin mielenkiintoista. A Different Man on musta komedia, jossa Sebastian Stanin näyttelemä Edward kärsii neurofibromatoosista. Se voi olla hyvin kärkevä sairaus. Päähenkilö on tavallinen ihminen, mutta ulkonäön toteutus on vaatinut me... Lue lisää

0 kommenttia


Tunti turpaan tauotta! - maineikas mätkintäpelisarja saa ensi vuonna jatkoa uuden Double Dragon Revive -pelin muodossa

Peliuutinen 16.07.2024 klo 20.00

Videopeliyhtiö Arc System Games tuo jokaiselle mäiskintäpelien ystävälle iloisia uutisia. Legendaarinen Double Dragon -pelisarja saa jatkoa uuden Double Dragon Revive -pelin muodossa. Pelin lupaillaan sisältävän sarjasta tuttua mäiskintää modern... Lue lisää

0 kommenttia


Netflix-anime Terminator Zero valmistuu Tuomion päivänä: traileri

Viihdeuutinen 16.07.2024 klo 20.00

Terminator-saaga on sekava kaikesta aikamatkustuksesta johtuen, eikä asiaa auta se, että edelliset kolme leffaa ovat "trilogian ensimmäisiä osia", jotka eivät saaneet suoria jatko-osia. Rakastettu Terminator 2 - Tuomion päivä väitti, että Skynet-teko... Lue lisää

0 kommenttia


The Zone of Interest

Viihdeartikkeli 16.07.2024 klo 19.00

"Pannaanpa hösseliksi, sanoi henkseli housun puntille!" Aiheena on johtaja Rudolf Höss ja hänen arkinen perhe-elämänsä Auschwitzin keskitysleirin kupeessa. Sitä ei tiedä trailerin perusteella, miltä 90 minuuttia kiiteltyä kuvastoa tuntuu, mutta ... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi osallistui: The Bearin kolmannen kauden näyttelijöiden haastattelu

Viihdeartikkeli 16.07.2024 klo 18.14

V2.fi osallistui haastattelutilaisuuteen, jossa ääneen pääsivät The Bear -draamakomediasarjan näyttelijät. Uuden ravintolan myötä säännöt kiristyvät, laatuvaatimukset nousevat ja intohimoisen henkilökunnan yhteistyökykyä koetellaan. Sarja palaa kol... Lue lisää

0 kommenttia


Muumit seikkailevat Journeyn tekijöiden tunnelmallisessa pelissä syksyllä

Peliuutinen 16.07.2024 klo 17.00

Muumit ovat nousussa pelimaailmassa - keväällä julkaistu Muumilaakson melodia (V2.fi-arvio) oli mainio peli ja taas mennään. ThatGameCompany, joka teki muun muassa palkitun Journey-pelin, on tällä hetkellä keskittynyt Sky: Children of the Light ... Lue lisää

0 kommenttia


Voita pelattavaa! Nämä olivat Hintaoppaan suosituimmat pelit toukokuussa

Peliuutinen 16.07.2024 klo 13.30

Tilastot ja kilpailun tarjoaa Hintaopas.fi. Hintaoppaan kesäkuun top 5 -lista tarjoaa tällä kertaa vaihtoehtoja kesäpelaamiseksi kolmelle eri konsolille. Ensimmäisen sijan nappasi toiseen otteeseen viime lokakuussa julkaistu Marvel’s Spider-Man ... Lue lisää

0 kommenttia


Jos haluat etuilla Ilosaarirockin ensi vuoden lippujonossa, toimi nyt

Viihdeuutinen 16.07.2024 klo 13.03

Joensuun Ilosaarirock juhlittiin 70 500 ihmisen voimin. Kyseessä on festivaalin historian toiseksi suurin yleisömäärä. Ensi kesän ensimmäiset lipputyypit ovat nyt myynnissä yksinoikeudella Ilosaarirock-sovelluksen käyttäjille. BFF-hintaiset kolmen... Lue lisää

0 kommenttia


'Emme ole koskaan olleet näin kovassa myyntitahdissa' - Seinäjoen Vauhtiajojen lipunmyynti vauhdikasta

Viihdeuutinen 16.07.2024 klo 12.12

Torstaina alkavien Seinäjoen Vauhtiajojen lipuista on myyty ennakkoon jo yli 90 prosenttia. Vauhtiajotjuhlitaan 18.-20. heinäkuuta Lakeuden puistossa ja Olavinpuistossa, joihin mahtuu yhteensä yli 15 000 katsojaa. "Emme ole koskaan olleet näin... Lue lisää

0 kommenttia


Tikkurila Festivaalin juhlavuoden artistilista täynnä kotimaan huippunimiä - mukana myös pari odotettua paluukeikkaa

Viihdeuutinen 16.07.2024 klo 11.22

Tikkurila Festivaali juhlii 10-vuotissynttäreitään 18.-20.7. Juhlavuoden ohjelma esittelee vahvan läpileikkauksen kiinnostavimmasta kotimaisesta musiikista. Mukana ovat myös paluukeikkoja tekevät suosikkinimet Kwan ja Suburban Tribe. Festivaali... Lue lisää

0 kommenttia


Maaliskuussa Helsingin Jäähallissa maagista tunnelmaa, hurmosta ja mytologiaa

Viihdeuutinen 16.07.2024 klo 09.50

Folk-sensaatio Heilung saapuu Helsingin jäähalliin 7. maaliskuuta 2025. Ilmiöksi muodostunut Heilung on yhdistelmä maagista tunnelmaa, hurmosta ja mytologiaa. Yhtye on tunnettu rituaalimaisen lumoavista live-esiintymisistään ja äärimmäisen upeasta... Lue lisää

0 kommenttia


Oulun Vauhti Kiihtyy! -festivaalin lauantain päänimi vahvistettu

Viihdeuutinen 16.07.2024 klo 01.13

Suomalaisen popmusiikin kuningatar Kaija Koo on myynyt urallaan yli puoli miljoonaa albumia, voittanut vuoden naissolistin Emman kolme kertaa, ollut mukana kahdella Vain Elämää -kaudella ja julkaissut useita legendaarisia hittikappaleita. Kaija Ko... Lue lisää

0 kommenttia


Lontooseen sijoittuva Fallout 4 -modi ei tule toimimaan Epic-versioilla

Peliuutinen 16.07.2024 klo 00.19

Fallout 4:ään pitkään rakkaudella työstetty Fallout: London on jo kerran viivästynyt ison päivityksen takia, koska muutokset rikkovat modia monella eri tavoilla. Sekä GOG- että Steam-versioille on tulossa kuitenkin ratkaisu ongelmaan - version vo... Lue lisää

0 kommenttia


Kesäiseen tunnelmaan ripeä annos Metallicaa kesäkuun lopun Hellfestin keikalta - Creeping death, hitti vai huti?

Viihdeuutinen 16.07.2024 klo 00.14

Sunnuntaina Madridin keikkaan Euroopan kierroksensa päättänyt Metallica on lisännyt YouTube-kanavalleen lisää keikkanäytteitä - tällä kertaa Ranskan Hellfest-tapahtumasta. Creeping death kuultiin Hellfestin keikan avausbiisinä. Lähtee ja ripeä... Lue lisää

0 kommenttia


Tekoälyvideon aamunkoitto: Peltonen yrjöää verkkokalvoillesi

Viihdeartikkeli 15.07.2024 klo 21.00

Tekoälyvideot ovat lähellä kuvien ja musiikin tasoa. Jos osaat tiivistää parilla lauseella teeman, josta tykkäät, tekoäly saattaa yllättää. Jos jaksat muotoilla toiveen uudelleen kymmeniä tai satoja kertoja, saatat saada sitä, mitä tilasit. Op... Lue lisää

1 kommentti


Link-faneille ei huolta - uusimmassa Zeldassa pääsee kuin pääseekin pelaamaan Linkillä

Peliuutinen 15.07.2024 klo 20.11

Uusimman Zeldan Echoes of Wisdomin julkistuksessa nähtiin pääasiassa Zeldan seikkailua. Tämä olisi ollut virkistävä muutos kaavaan, mutta valitettavasti ainakin ESRB:n sivuilta tullut paljastus vihjaa muuta. ESRB:n sivuilla olevan kuvauksen m... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi ennakoi: Concord (PC & PS5)

Peliartikkeli 15.07.2024 klo 16.32

V2.fi testasi Firewalk Studiosin tulevaa scifi-moninpeli Concordia heinäkuun puolivälissä. Muutaman päivän betatestaus antoi esimakua PC:lle sekä PS5:lle elokuun lopulla julkaistavasta elävän sisällön (“live service”) räiskintäpelistä. Kahden rint... Lue lisää

1 kommentti


Tulevasta Bioshockista löytyi tylsä ruutukuva

Peliuutinen 15.07.2024 klo 16.14

Eurogamer uutisoi, että internetin syvyyksistä löytyy nyt ruutukuva, jonka kerrotaan olevan kotoisin 2K Cloud Chamber-pelistudion kehittämästä seuraavasta BioShock-pelistä. "Parkside"-koodinimellä tunnettu peli on ollut työn alla jo jonkin aikaa ja... Lue lisää

0 kommenttia


Pahkasika - kymmenen kirjainta joihin voit luottaa 1975-2000

Viihdeartikkeli 15.07.2024 klo 09.00

Postimuseo, Mediamuseo Rupriikki sekä museokeskus Vapriikki järjestivät vuonna 2016 Tampereella näyttelyn edesmenneen Pahkasika-lehden kunniaksi. Vuosina 1975-2000 yhteensä 77 numeron verran julkaistu huumorilehti oli suomalaisessa lehtimaailmassa ... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: PS2-kesäkalkkunat

Peliartikkeli 14.07.2024 klo 20.30

Näin kesällä tulee oltua poissa kotoa sunnuntaisin, mutta yritän tehdä teille etukäteen videoita katsottavaksi. Tässä nautiskeltavaksi kolme Phoenix/Midas-halpapeliä. Pelit: SWAT Siege, Raceway Drag & Stock Racing, Tokyo Road Race (Battle ... Lue lisää

0 kommenttia


Nexonin uutuusammuskelu saavutti 10 miljoonan pelaajan rajapyykin vain viikossa

Peliuutinen 14.07.2024 klo 18.30

Nexonin uusi scifi-maailmaan sijoittuva ammuskelupeli The First Descendant saavutti 10 miljoonan pelaajan rajapyykin jo ensimmäisen viikkonsa päätteeksi. Ilmaispelin menestys kirvoitti kiitokset kehittäjiltä. "Kiitokset kaikille mahtavasta tuest... Lue lisää

0 kommenttia


Analogue Pocket saa taas uuden version - retropelailu kääräistiin tällä kertaa alumiiniin

Peliuutinen 14.07.2024 klo 14.00

Analoguen Pocket -konsoli saapuu taas, tällä kertaa alumiinikuorilla. Uudet 499,99 dollariin hinnoitellut FPGA-konsolit ovat selvästi tyyriimpiä verrattuna 219,99 dollarin hintaisiin perusmalleihin. Konsolit ovat tilattavissa Analoguen sivuilta 15.... Lue lisää

1 kommentti


Epicin ilmaispeleissä tarjolla korttitaktikointia, pelihallin lämpöä ja selviytymiskauhua

Peliuutinen 14.07.2024 klo 11.00

Epic Games Storen ilmaispelit ovat tuttuun tapaan taas vaihtuneet. Tarjolla on tällä kertaa kolmikko, josta löytyy keskenään hyvin eri tyyppistä pelattavaa: Floppy Knights, Arcade Paradise sekä Maid of Sker. Floppy Knights yhdistää korttimekanii... Lue lisää

0 kommenttia


Indika-julkaisija lahjoittaa 50 000 dollaria Ukrainan sairaalaiskun uhrien hyväksi

Peliuutinen 13.07.2024 klo 17.00

Puolalainen pelijulkaisija 11 Bit Studios kertoo lahjoittavansa 50 000 dollaria Venäjän tekemän lastensairaalaiskun uhrien hyväksi. Isku tehtiin Kiovaan tämän viikon maanantaina. "Olemme murheissamme Venäjän valloitussodan jatkumisesta Ukrainass... Lue lisää

0 kommenttia


Tencent lopettaa Synced-ilmaisräiskinnän vain yhden vuoden jälkeen

Peliuutinen 13.07.2024 klo 14.00

Tencent sulkee Synced-ilmaispelin vain yhden vuoden aktiivisuuden jälkeen. Räiskinnän palvelimet menevät kiinni lopullisesti 8. syyskuuta, mutta peli on pelattavissa nykyisellä sisällöllä siihen saakka, jos pelaaja on rekisteröitynyt jo aikaisemmi... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi:n laiteuutiset 13-07-24: Samsung-spesiaali - uudet Foldit, Flipit, Budsit, Watchit ja Ring

Peliuutinen 13.07.2024 klo 13.00

V2.fi osallistui muun suomalaisen tekniikkamedian kanssa alkuviikosta tapahtumaan, jossa esiteltiin Samsungin uutuudet taitettavien puhelimien, nappikuulokkeiden ja puettavien laitteiden kategorioissa. Kaiken keskiössä olivat toki tekoälytoiminnot. ... Lue lisää

0 kommenttia


Nintendo Switch on virallisesti yhtiön pitkäikäisin pelikonsoli

Peliuutinen 13.07.2024 klo 11.00

Nintendo Switch on saavuttanut yhtiön pitkäikäisimmän konsolin tittelin. Maaliskuussa vuonna 2017 julkaistu konsoli on pysynyt aktiivisena alustana jo 2689 vuorokauden verran. Viimeisin yhtä kauan ajankohtaisena pysynyt konsoli oli NES, jonka putki... Lue lisää

0 kommenttia


Pelivatkain 077 - Video Chess oli mahdoton peli

Peliuutinen 13.07.2024 klo 09.00

Tämä ei näytä kovin ihmeelliseltä eikä käänteentekevältä peliltä. Mutta Video Chess on sellainen. Se oli hämmentävän äimistyttävä teknologinen taidonnäyte, jossa kämyisen VCS:n muistiin ja rautaan saatiin ahdettua toimiva shakkipeli. Siinä on jopa ... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova